10 dingen die (bijna) niemand van mij weet

Er zijn weinig dingen die (bijna) niemand van mij weet. Natuurlijk is er een reden dat (bijna) niemand dit van mij weet en dat is vooral omdat het gewoon te gênant is. Toch ga ik deze dingen met jullie delen, want ja, ik kan toch haast niet de enige zijn die deze dingen doet en vind? 

 1. Ik heb een hekel aan het toilet doorspoelen. Ja sorry, ik kom maar gelijk met de deur in huis vallen. Ik doe het wel altijd, geen zorgen, maar ik vind het geluid gewoon heel naar. Vaak was ik eerst mijn handen en spoel ik daarna het toilet door om vervolgens heel hard weg te lopen.
 2. Ik ben bang in het donker. Als ik ’s avonds het licht uit moet doen, spring ik als een ninja mijn bed in. Je weet maar nooit wie of wat er onder je bed zit, snap je?
 3. Ik huil snel. Ik huil als iemand op een onredelijke manier wordt weggestemd bij Expeditie Robinson, ik huil als een spin dood gaat bij een kinderfilm (ja echt), ik huil als mensen gaan trouwen. Waar huil ik eigenlijk niet om? Ik ben gewoon een emotioneel wrak, niks mis mee.
 4. Ik voel me schuldig als mijn fiets de hele nacht in de regen heeft gestaan. Hetzelfde wanneer ik een nieuwe telefoon heb, dan voel ik me schuldig tegenover mijn oude telefoon. Dat is gewoon zielig snap je?
 5. Ik ben allergisch voor paarden. Ik krijg al spontaan jeuk als ik eraan denk, ondanks dat ik ze super tof vind.
 6. Als ik over iemand droom en diegene doet iets onaardigs in deze droom, dan kan ik echt dagen lang boos zijn op diegene terwijl hij/zij er niks aan kan doen. Dus mocht ik ooit out of the blue boos op je zijn, weet dan dat je iets gemeens hebt gedaan in mijn droom. Niet oké, voel je schuldig.
 7. Ik maak soms foto’s van mezelf van de zijkant. Gewoon om te kijken hoe ik eruit zie vanaf deze kant. Ik zie deze kant van mezelf anders nooit en ik wil het gewoon graag weten (I mean, iedereen is wel eens nieuwsgierig daarnaar geweest toch?).
 8. Ik vind vrouwen over het algemeen knapper dan mannen. Ik volg meer knappe vrouwen dan mannen op Instagram. Ik vind het heel interessant om te zien wat ze aan hebben, hoe hun haar zit en hoe ze hun make-up doen. Ik aanbid ze.
 9. Ik geef mensen regelmatig een verkeerd telefoonnummer als ze erom vragen en ik mijn echte nummer niet wil geven. Vaak blijft diegene erom vragen en besluit ik om een paar cijfers om te wisselen van mijn echte nummer, zodat ik verder kan gaan met mijn leven. Aan degene van wie dit nummer wel is: sorry, ik hoop dat je het begrijpt!
 10. Ik heb faalangst. Sommigen mensen zouden het niet denken, maar ik vind veel dingen nog steeds eng. Een belangrijk telefoontje plegen? Oh die stel ik zo lang mogelijk uit. In m’n eentje ergens naar binnen gegaan? Dan moet ik eerst even heel diep ademhalen. Een belangrijke toets maken? Dan slaap ik de avond daarvoor slecht. Ja, faalangst is nog steeds een dingetje voor mij.

Zo dat was het wel zo’n beetje. Verder ben ik overigens heel normaal. Wat weet (bijna) niemand over jou?

4 Reacties

 1. Joni
  16 november 2017 / 20:06

  Hahaha Tirz! Geweldig, ik herken mijzelf ook wel in nummer 2 en 10. Wat als er nou wel een monster onder je bed zit! 😱 En hallo een toets maken die f***ing moeilijk is? Dan zie ik ‘s nachts elk uur op de klok en krijg ik spontaan migraine van de zenuwen.

  So your not the only one! XX

  • tirzahofman
   Auteur
   16 november 2017 / 20:20

   Hahaha gelukkig ben ik niet de enige! Bedankt mop 😘❤️

 2. Roy
  17 november 2017 / 09:18

  Hahahaha geweldig!
  En dan wel zon reis maken! Ik vind het onwijs stoer!

  • tirzahofman
   Auteur
   17 november 2017 / 16:09

   Wat lief! Dankjewel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.