Dansjes op Khoasan road en photobomben | Backpackavontuur

Halloooo reisfanaten! 

Tenminste, ik ga er vanuit dat jullie dat zijn aangezien jullie nog steeds mijn reisverslag volgen. Al hebben jullie nog een lange weg te gaan, ik waardeer jullie dedication. Maar goed, voor dit geslijm zijn jullie natuurlijk niet begonnen aan deze rit. Back to business

We zijn aangekomen bij onze derde dag in Bangkok. Deze dag hadden wij een beetje een lui dagje. Sterker nog: wij hebben eerst flink uitgeslapen. Uitslapen als in: tot 14.00 uur in bed liggen rotten. Ho, ho, ho nu niet gelijk judgen, wij zijn ook op vakantie ja. 

Afijn, nadat wij onszelf uit bed hadden gesleept, hebben wij een bezoekje gebracht aan het paleis van de koning. Hier hebben wij menig fotosessie van Chinezen vergalt -ja sorry, wij laten graag onze modellenskills wereldwijd gaan, al is dat maar door op iemands achtergrond te verschijnen-. Oh en verder hebben wij natuurlijk ook genoten van al het pracht en praal wat er te zien was. 

Na het paleis van de koning wilden wij een bezoekje brengen aan de skybar van het Sirocco hotel. Ik hoor jullie denken: eh oké, leuk, maar waarom moet je daar zo nodig heen? Nou, beste maten, de skybar van het hotel is DE skybar van de film the Hangover!!! Die moet je dus gezien hebben. Wij hadden bedacht hier rond zonsondergang te zijn om weer even de coole influencers uit te hangen, maar dit plan liep in het water. Allereerst stonden wij zo lang vast in de file dat de zon al onder was voordat we überhaupt in de buurt waren van het hotel. En ten tweede regende het zo hard dat de straten onder liepen en de bar eerder dicht ging, omdat niks overdekt zou zijn. Dat werd dus al snel een retourtje hostel voor ons. 

In het hostel aangekomen besloten wij onszelf maar eens in de steigers te zetten en het uitgaansleven van Bangkok onveilig te maken. Wij liepen als twee knappe Hollandse poezen richting onze Grab terwijl het Thaise vrouwtje op de hoek van de straat ons met een Thais accent na riep: oehh sexy lady. Vanaf toen wisten wij dat wij misschien wel ietwat overdressed waren. Maar goed: better overdressed than underdressed, zeggen we altijd maar. 

Aangekomen bij Khoasan road waren wij stil van alle lichten, geluiden, toeters en bellen. Wij werden continu aangesproken door verkopers die ons probeerden een schorpioen te laten eten of een of andere club te laten betreden. Ja, veel prikkels waren het wel. 

Uiteindelijk liepen we langs een groepje Indiërs die een lekkere dancebattle aan het houden waren. En aangezien wij de dancing Queens van de lage landen zijn, moesten wij natuurlijk even onze twerk-talenten delen. Gelukkig werd ons talent erkend en was er een aardige verkoopster die met haar muts mijn act compleet maakte. Fijne griet. 

Terwijl wij onze billen aan het shaken waren, maakten we vrienden met een andere backpackers uit Spanje. Wij besloten met hem een fancy club te betreden en dansten daar tot de muziek ten einde kwam.

Zo lieve kinderen, dat was het dan voor nu. 

Später Peter! 

En andere mensen die geen Peter heten.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.