De mooiste interieurs met een wereldkaart

Als je van reizen houdt, dan wil je dat misschien ook wel laten zien in jouw paleisje. Maar hoe doe je dat? Hieronder heb ik wat foto’s verzameld die jou wat inspiratie kunnen laten opdoen.

De kleuren van dewereldkaart, dekussentjes, de kaarsje, de dromenvanger. Het is zo mooi, ik word er bijna emotioneel van. Hoe leuk is het als je dit allemaal mee naar huis hebt genomen van een lange reis? Super tof toch?

Ook deze wereldkaart vind ik zo mooi naast het bed. En kijk die lichtjes dan, geweldig! Wat mij betreft zijn lichtjes sowieso helemaal the bomb in iedere slaapkamer. It’s so cosy.

Normaal gesproken ben ik niet zo wild van behang, maar dit vind ik wel echt heel gaaf. De kleuren van deze wereldkaart zijn ook super mooi in combinatie met het witte bed. Ik zou echt de hele dag op bed kunnen liggen en ernaar kunnen staren.

Een wereldkaart in de keuken, zo gaaf! Ik vind het hout onwijs mooi met de belichting. Toch heb ik wel een beetje medelijden met degene die het hout gesneden heeft. Wat een rot klus moet dat geweest zijn.

Een wereldkaart verwerken in de decoraties van je huis, ook zo tof! De kleur gou

d met de roze rozen vind ik ook echt heel mooi!

Ik vind de kleuren van de wereldkaart hier zo mooi terugkomen in de inrichting, dat ik deze voor jullie niet kon achterhouden. Kijk nou even naar die oude schoolstoelen! De juf in mij gaat hier zo ontzettend goed op.

 Dit vind ik ook zo mooi! Ik ben gek op schapenvellen. Ja helemaal leuk dit.

En als laatste, a one of a kind voor de moeders die dit lezen. Kijk, je wilt je kind wereldwijs maken of je wilt het niet, snap je? Dat reizen moet je er met de paplepel ingooien. Nee grapje, voed je kind op zoals jij dat wilt. Niks moet alles mag, maar dit is ook wel heel erg leuk als je het mij vraagt. Kijk die tent nou! Geweldig toch?

 

 

 

De foto’s in dit bericht zijn afkomstig van Pinterest.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.