Dingen die ik niet begrijp aan mannen

Oké, ik moet toegeven: ik vind mannen best leuk. Ze zijn knap, stoer, woest aantrekkelijk en alles, maar sommige dingen begrijp ik echt niet aan ze. En precies deze dingen wil ik graag met jullie delen. Oh, en aan alle gevoelige mannen die dit lezen: stop met lezen nu het nog kan, voordat ik jullie een minderwaardigheidscomplex aanpraat. Oké, hier komt ie dan.

Candid couple photography, engagements, couple photo shoot, smiles and holding each other close

Bron: https://www.instagram.com/p/BQUABsrjM8U/

  • Mannen en hun zaakje. Wat is dit toch? Waarom moet dit steeds aangeraakt worden? Kan gewoon niet jongens. Het is vies. Bah. Foei. Afblijven.
  • Puur natuur. Als je aan een man vraagt wat hij belangrijk vindt aan het uiterlijk van een vrouw, zeggen ze bijna allemaal: als ze maar natuurlijk is, geen make-up enzo. Twee seconden later komt er een vrouw aan met een masker aan make-up op, nep borsten en opgespoten lippen en de wel betreffende man draait zijn nek om in een hernia om haar na te kunnen staren of (erger nog) trouwt ermee. Wat nou puur natuur?
  • Gevoelens. Ik snap al niet zo veel van gevoelens in het algemeen, maar de gevoelens van mannen zijn al helemaal een groot raadsel. Het ene moment vinden ze je leuk, dan opeens niet meer en dan weer wel. Het is gewoon een beetje ingewikkeld voor me.
  • Breed zitten. Dit is echt een ding. Je voelt het al aankomen als een man jouw kant op komt lopen. Je denkt nog: niet hier, niet naast mij, doe het niet. En dan: BAM! Hij plaatst zijn billen naast jou en gooit die benen lekker open, hoppa, jouw beenruimte is gone. Janken gewoon.
  • Mannenhumor. Oké, sommige mannen zijn best grappig, maar sommige mannengrappen begrijp ik gewoon echt niet. Waarom vinden (sommige) mannen het in hemelsnaam grappig om ‘grapjes’ te maken over menstruatie, borsten, scheten, etc.? Ik voel hierbij vooral plaatsvervangende schaamte in plaats van een lach op mijn gezicht.
  • Mannen en hun zaakje part 2. Nog iets wat ik niet begrijp aan mannen en hun zaakje. Vertel je net dat je het de komende tijd druk hebt en hem de komende paar weken niet kan zien en krijg je te horen: “Nou dat zal mr. Incredible niet leuk vinden.” Even denk je nog: “Huh, is onze relatie plots veranderd in een driehoeksverhouding?” Tot je je realiseert dat hij het over zijn zaakje heeft… Gatsiedarrie.

Wat zijn voor jou van die typische mannendingen waar je echt helemaal niets van snapt?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.