Disclaimer

Al het onderstaande is van toepassing op de website die u op dit moment bekijkt (www.tirzahofman.nl). Door deze website te bezoeken, gaat u akkoord met deze disclaimer.

INHOUD

De inhoud van mijn (Tirza) blog tirzahofmane.nl is door mijzelf gemaakt en gepubliceerd. Dit houdt in dat ik mijn eigen foto’s maak, de reviews en artikelen zelf schrijf, mits anders staat aangegeven. Dan zal er altijd een bron bij vermeld worden.

De artikelen wordt met de grootste zorg samengesteld. Toch is het mogelijk dat gepubliceerde artikelen feitelijke onjuistheden bevatten of onvolledig zijn. Aan de inhoud van tirzahofman.nl kunnen geen enkele rechten ontleend worden.

Tirza is dan ook niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade die het gevolg is door het gebruik van tirzahofman.nl. Tirzahofman.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud op sites waarnaar verwezen/gelinkt wordt.

FOTO’S EN TEKSTEN & HET DELEN DAARVAN

Gebruik maken van mijn foto’s en teksten is niet toegestaan zonder toestemming van mijzelf en het is niet toegestaan zonder dat er een duidelijke link bij vermeld wordt die terugwijst naar tirzahofman.nl. Dit omdat ik zelf veel liefde, tijd en energie in de foto’s, het bewerken daarvan en teksten heb gestoken.