Mijn plannen en doelen voor 2018

Jaaaaaaa het is zo ver, het is 2018! Bij deze wil ik iedereen nog even een gelukkig nieuwjaar wensen! Even serieus, de tijd gaat zo ontzettend snel! Ik kan me nog herinneren dat het 2000 werd en dat daar echt een big deal van werd gemaakt. Oké, nu voel ik me echt heel oud. Snel terug tot de orde van de dag en doen alsof ik niet al bijna 23 word. Als ik het zo typ, krijg ik al een halve hartverknettering van het getal 23.  Zoals jullie in mijn vorige blog hebben kunnen lezen, is er veel gebeurd in 2017. Eigenlijk heb ik niet echt goede voornemens voor 2018, maar er zijn wel een paar dingen waar ik op hoop. Nou, daar komen ze aan…

Familie 

Wat betreft mijn familie hoop ik op heel veel meer gezondheid. Op dit moment krabbelen mijn familie en ik nog op uit een dalletje. Zeg je dat zo? Een ‘dalletje’? Geen idee, jullie snappen me hè? Ik hoop dat dit jaar ons uit dit dalletje houdt en dat we geen bezoekjes meer hoeven te brengen aan het ziekenhuis. Verder hoop ik dat we meer bij elkaar kunnen zijn.

Blog

Het klinkt gek, maar mijn blog voelt af en toe een beetje als m’n baby. Het blijft zoiets persoonlijks en ik geef mezelf gemakkelijk bloot. Hoe het bloggen mij bevalt, lezen jullie in een latere blog. Voor het komende jaar hoop ik heel erg dat mijn blog nog groter mag worden en nog meer door julllie gelezen gaat worden! Ik hoop dat veel mensen mijn blogs blijven lezen en dat er nog veel meer lezers bij gaan komen. Verder hoop ik dat ik wat meer leuke samenwerkingen die bij mij passen mag doen en dat ik een betere opmaak mag vinden. Momenteel ben ik hier nog niet echt tevreden over. Ik hoop wat meer tijd te vinden om toffe foto’s maken en wat meer te kunnen schrijven over duurzaamheid en dergelijken. Verder zal ik natuurlijk veel blijven schrijven over mijn reizen en over mijn leven. Jullie gaan het beleven!

Reizen

Ja, ja, in 2018 ga ik zeker nog een paar mooie reizen maken. Ze zullen niet zo lang zijn als in 2017 maar ze gaan heel gaaf worden! Helaas moeten we hier nog even op wachten en zal het waarschijnlijk pas in de tweede helft van het jaar plaats gaan vinden maar ik kan nu al niet wachten. Wat de bestemmingen precies gaan worden, dat horen jullie nog. Ik ben in ieder geval echt super-excited! Laat ik zeggen dat er heel veel dromen uit gaan komen dit jaar.

Vriendschap

Voor dit jaar hoop ik vooral dat ik nog meer tijd mag doorbrengen met m’n beste vrienden en vriendinnen. Eigenlijk ben ik al meer dan gelukkig met mijn vrienden en vriendinnen en kan ik me geen leven zonder ze voorstellen. Ik hoop dan ook dat ik dat nog heel lang niet hoef en nog heel veel tijd met ze mag doorbrengen!

Liefde

In 2017 was er veel liefde voor mijn familie, vrienden en vriendinnen, eten en mooie plekken maar niet voor een leuke jongen. Ik geloof dat ik langzaam aan het vertrouwen in jongens terug begin te krijgen. Ik zeg niet dat ik het heel erg mis maar ik zeg ook niet meer dat ik geen relatie meer wil. Ik denk dat ik maar gewoon ga kijken wat er op mijn pad komt. Hij moet namelijk wel wat toevoegen aan m’n leven. Begrijp me niet verkeerd maar ik wil geen relatie die mij klein houd of ongelukkig laat voelen.

School en werk

Wat betreft school wordt dit jaar heel groot. Ik hoop heel, heel, heel, heeeeeel erg dat ik dit jaar mag afstuderen. Ik ga hier eigenlijk wel vanuit, maar ik moet wel eerst nog even keihard aan de bak. Mensen, kinderen, jullie willen echt niet weten hoe erg ik ernaar uit kijk om m’n diploma te halen; ik ben het studeren momenteel best wel zat. Als ik klaar ben, wil ik nog even niet het onderwijs in. Eerst wil ik nog even geld verdienen om vervolgens (jullie raden het al) te kunnen reizen.

Persoonlijk

Hm, 2017 was voor mij een goed jaar. Ik heb veel mogen leren over mezelf en heb mezelf echt kunnen ontwikkelen. De laatste maanden zat ik wat minder goed in m’n vel en ben ik hier en daar wat hard geweest voor mezelf. Dit jaar hoop ik weer wat liever te zijn voor mezelf, goed voor mezelf te zorgen en mezelf verder te ontwikkelen.

Wat zijn jouw wensen voor 2018?

12 Reacties

 1. 7 januari 2018 / 16:51

  Wat betreft relaties snap ik je helemaal! En super leuk dat je reizen op de planning hebt te staan. Echt iets om naar uit te kijken! X

 2. 7 januari 2018 / 17:39

  Ik ben heel benieuwd naar waar je gaat reizen dit jaar. Hopelijk zit je snel weer beter in je vel 🙂

 3. 7 januari 2018 / 18:44

  goede plannen, dat afstuderen zal wel lukken joh, en wat betreft die liefde dat komt vanzelf, niet op zoek gaan!

 4. 7 januari 2018 / 21:40

  Mooie plannen en doelen heb je voor het nieuwe jaar! Dat er maar heel veel moois op je pad mag komen. Ik kijk vooral uit naar de mooie reis naar Bali die we gaan maken.

  • tirzahofman
   Auteur
   7 januari 2018 / 21:42

   Oh wat leuk! Ik ben deze zomer naar Bali geweest! In mijn latere blogs zal ik hier nog over schrijven. Je gaat het er vast heel leuk vinden, Bali is geweldig!

 5. 7 januari 2018 / 23:14

  Jij ook de beste wensen. Mooi dat je met gezondheid begint, want als het op dat vlak niet lekker loopt… Succes met afstuderen!

 6. 8 januari 2018 / 09:36

  Wat heb je mooie doelen, heel veel succes, en vooral een fijn 2018 gewenst!

 7. 10 januari 2018 / 12:46

  Dat zijn mooie en waardevolle plannen voor jezelf. Ik wens je vooral veel liefheid voor jezelf toe en dan komt die leuke, lieve jongen ook ‘vanzelf’. 🙂

  • tirzahofman
   Auteur
   10 januari 2018 / 18:29

   Wat een lieve reactie. Dankjewel!

 8. 10 januari 2018 / 15:05

  Is mijn reactie nu kwijt?
  Het klinkt in elk geval alsof je een heel tof 2017 hebt gehad. Hopelijk wordt 2018 net zo mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.