Netflix drama series waar je voor thuis blijft

Het nieuwe jaar is net begonnen en stiekem moeten we allemaal bijkomen van onze gezellige feestjes. Een goede reden om de kaarsjes aan te steken, de gordijnen dicht te doen een dekentje te pakken en lekker op de bank te ploffen. Het enige wat nog ontbreekt is een goede serie die je lekker kan binge-watchen. Zelf ben ik altijd uren bezig met het uitzoeken van een goede serie. Dit leed gun ik mijn lezers natuurlijk niet en daarom schrijf ik deze blog. Zo weet je heel snel welke drama serie jij kan gaan kijken. Enjoy!

Bloodline

Dit is echt zo’n serie die je prima met je vriend kan kijken, denk ik. Ik heb eigenlijk geen idee, ik heb al heel lang geen vriend of jongen in m’n leven met wie ik series kijk. Mijn mensenkennis zegt me dat mannen dit ook leuk vinden. Goed, Bloodline dus. De serie gaat over de familie Rayburn, een welvarende familie met een groot geheim. Zo zegt een van de broers aan het begin van de eerste aflevering: “We are not bad people, we only did a bad thing.” Wat dat precies is zeg ik lekker niet, daarvoor moet je de serie kijken. Ik moet wel toegeven dat het wel een wat langdradige, soms wat vage serie is, maar na een tijdje zal alles op zijn plek vallen en sleept hij je mee.

13 reasons why

Ja, sorry, hij kon gewoon niet ontbreken. Zelf had ik in het begin wat moeite met deze serie. Het is vanaf het begin al duidelijk dat ze zelfmoord gaat plegen, maar waarom? Hannah laat door middel van tapes weten waarom ze zelfmoord heeft gepleegd en laat dit horen aan degene die hier volgens haar aan bijgedragen hebben. Ik wil niet al te veel hierover zeggen, je moet de serie zien als je dat nog niet hebt gedaan. Ik moet toegeven, ik voel me schuldig om het te zeggen, maar in het begin van de serie vond ik echt dat Hannah zich aanstelde. Aan het einde heb ik geschreeuwd dat ze haar moesten helpen, dat de personen in de serie zacht gezegd eikels zijn, dat ze blind zijn en aan mijn tv gevraagd hoe ze zo konden zijn. Hier heb ik tevergeefs nog geen antwoord op. Dit jaar komt er een tweede seizoen van deze meeslepende serie, kijken dus!

Gossip girl

Oh deze serie is zo fijn. Waarschuwing: kijk dit niet met je vriend, zelfs ik weet dat de meeste mannen dit niet heel erg geweldig vinden. Mocht je een vriend hebben die deze serie wel leuk vindt, kloon hem en stuur hem naar me op, alvast bedankt. Gossip girl is echt een serie om te binge-watchen. Deze serie vindt ik niet een typische drama serie, de drama is niet heel groots. Het is meer wat ik noem; lekkere drama. Het is een serie die lekker makkelijk wegkijkt en goed vermaakt. Je wordt verliefd op Chuck Bass, al zou je dat in het begin nog niet geloven. Zelf begreep ik eerst ook niet wat men in deze man zag. Nu teken ik regelmatig hartjes met zijn naam erin en noem ik mezelf stiekem ‘Tirza Bass’ in de spiegel. Grapje, zo erg ben ik nu ook weer niet. Kijk deze serie en je begrijpt gelijk wat ik bedoel.

Welke drama serie vind jij een echte aanrader? Laat het me weten in een reactie!

* Deze afbeelding is afkomstig van: http://www.ebay.com/gds/Bedroom-Ideas-for-Teenage-Girls-/10000000178544360/g.html

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.